Πολιτική επιστροφών

Όροι Επιστροφής Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων (για οποιοδήποτε λόγο) γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης έως και την ημερομηνία δήλωσης επιστροφής τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, στη συσκευασία τους (η οποία θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση) και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Τέλος, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, μαζί με τα συνακόλουθα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν τα προϊόντα.

Διαδικασία Επιστροφής Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Στο φυσικό μας κατάστημα
Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του lampomagazo.com, μπορείτε να μας παραδώσετε τα προϊόντα στο φυσικό μας κατάστημα. Αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση των προϊόντων με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Αποστολή προϊόντος
Στην περίπτωση κατά την οποία δεν είναι δυνατή η επίσκεψη σας στο κατάστημα μας θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

  • Αρχικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά στο email: info@lampomagazo.com και να μας εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους αιτήστε αλλαγή των προϊόντων καθώς και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείται να επιλύσουμε την όποια οικονομική εκκρεμότητα δημιουργείται από αυτή την επιστροφή.
  • Εφόσον γίνει η επικοινωνία με το τμήμα επιστροφών του lampomagazo.com, συσκευάζετε τα προϊόντα κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η μεταφορά τους να είναι ασφαλής.
  • Τοποθετείτε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων (που θα μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε με email), συμπληρώνοντας την με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
  • Τέλος, μας αποστέλλετε το δέμα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών, από την οποία παραλάβατε το δέμα. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Εάν για οιοδήποτε λόγο δεν τηρηθούν οι ανωτέρω όροι, προϋποθέσεις και διαδικασίες το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.

Διαδικασία Επιστροφής Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής ενός ελαττωματικού προϊόντος λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της εταιρείας (π.χ. καταστραμμένα προϊόντα κατά την μεταφορά) ή λόγω ελαττώματος του προϊόντος, και να ζητήσει την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων του.
Για την επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων ακολουθείτε η ίδια ακριβώς διαδικασία με αυτήν των μη ελαττωματικών προϊόντων.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του πριν λάβει τα αγορασθέντα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης θα πρέπει να αιτηθεί ακύρωση της παραγγελίας του είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lampomagazo.com. Η εταιρία μας θα αποδεχθεί την ακύρωση, εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί και θα επιστρέψει το τίμημα στον πελάτη. Σε περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα έχουν αποσταλεί, η ακύρωση της παραγγελίας εμπίπτει στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες επιστροφής Μη Ελαττωματικών Προϊόντων.